Hazal Çağlar Kimdir? Gönül Dağı Dizisi Asuman

Hazal Çağlar, Türk oyuncu ve modeldir. 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimine Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesinde devam etmiştir. İlk kez 2012 yılında yayınlanan “Küçük Gelin” dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Daha sonra “Adını Feriha Koydum”, “Kaçak Gelinler” ve “Kördüğüm” gibi birçok popüler dizide yer almıştır. Şimdilerde ise Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterini canlandırmaktadır. Hazal Çağlar, oyunculuk yeteneği ve güzelliği ile adından sıkça söz ettirmektedir.

Gönül Dağı Dizisi Asuman Kimdir?

2023 yılında yayınlanan TRT 1 dizisi Gönül Dağı’nda Asuman karakteri Hazal Çağlar tarafından canlandırılmaktadır. Belediye başkanının kızı olan Asuman, dizinin en ilgi çeken karakterlerinden biridir. Ramazan karakteri ise Asuman’a karşı beslediği aşkı konu alır. Dizide ayrıca üç kuzenin hayatları ve icatları konu edinilir. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşan dizi, aşk ve aile kavramlarına önem verir.

Hazal Çağlar Kimdir?

Hazal Çağlar, 9 Kasım 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur ve No:10 Studios oyunculuk atölyesinde eğitim almıştır. Oyunculuk kariyerine Aile Hükümeti filmiyle başlamıştır. Galatasaray TV’de sunuculuk yapmış olan Çağlar, şimdilerde Gönül Dağı dizisinin Asuman karakteriyle birçok izleyicinin beğenisini kazanmıştır.

Hazal Çağlar Sosyal Medya Hesapları

Hazal Çağlar Hakkında Merak Edilenler

  • Yaşı: 9 Kasım 1995 yılında doğmuştur.
  • Saç Rengi: Kestane saç rengine sahiptir.

HİRAİZERDÜŞ KİMDİR?

Yorum yapın

meritking giriş meritking kingroyal giriş kingroyal madridbet