İnstagram Çevrimiçi Kapatma

İnstagram Çevrimiçi Kapatma, son görüldü kapatma işlemlerini nasıl yapacağınızı öğrenmek için hemen yazımızı okuyabilirsiniz.

İnstagram’da en son saat kaçta aktif olduğunuzu gösteren özelliğe aktiflik durumu denir. Çevrimiçi durumunuzu gösteren bu özellik, siz kapatmadığınız sürece açık kalır. Ancak bazı kişiler, İnstagram çevrimiçi özelliğini kullanmak istemiyor. Bunun için de çevrimiçi durumlarını pasif hale getirmek istiyor.

İnstagram çevrimiçi özelliği kapatma nasıl olur? Çevrimiçi durumunuzu kapatmak istiyorsanız, aşağıda verilen adımları takip etmeniz yeterlidir. İnstagram çevrimiçi özelliğini kullanmak zorunda değilsiniz. Dilediğiniz zaman bu özelliği devre dışı bırakabilirsiniz. Çevrimiçi özelliğini kapatmak son derece basittir.

İnstagram Aktiflik Kapatma 

İntagram’da aktiflik durumunuz açık olduğunda hesabınıza en son ne zaman girdiyseniz belli olur. İnstagram da son görülme olarak karşımıza çıkan bu özellik, bazı kullanıcıları memnun ederken bazılarını ise memnun etmemektedir.

İnstagram’da aktiflik durumunuzu kapattığınız zaman karşınızdaki kullanıcının çevrimiçi özelliği açık ise onun aktiflik durumunu görebilirsiniz. Ancak kullanıcı bu özelliği kapatmış ise onun aktiflik durumunu İnstagram görüldü işareti ile de anlayabilirsiniz.

İnstagram’da Son Görülme Kapatma Nasıl Yapılır?

Birçok kişi İnstagram da çevrimiçi kapatma konusunda sıkıntı yaşamaktadır. Ancak bu durumu devre dışı bırakmak sandığınız kadar zor değildir. Sadece doğru işlemleri yerine getirmeniz yeterlidir. İnstagram’da son görülmeyi kapatmak için şu adımları takip etmeniz gerekir:

  • Kullanıcısı olduğunu İnstagram hesabınıza giriş yapınız.
  • Giriş yapıldıktan sonra ”Ayarlar” kısmına basınız.
  • Ayarlar bölümünde bulunan ”Gizlilik” kısmına giriniz.
  • Ardından ”Hareket Durumu” kısmına basınız.
  • ”Hareket Durumunu Göster” seçeneğini devre dışı bırakınız.

Bunları yaptığınız zaman İnstagram çevrimiçi durumunuz artık kapanmış olur. Siz tekrardan açmadığınız sürece bu özellik yeniden devreye girmez. Bunu yaptıktan sonra kimsenin aktiflik durumunu göremezseniz Sadece aktif oldukları zaman ”Şu an aktif” yazısı ile karşılaşırsınız. Bunun haricinde son olarak saat kaçta aktif oldukları hakkında bir bilginiz olmaz.

Çevrimiçi özelliğini yeniden aktif hale getirmek için de yukarıda verilen adımları takip etmeniz yeterlidir. Hareket durumunu göster seçeneğini aktif hale getirdiğiniz zaman çevrimiçi durumunuzu kullanmaya devam edebilirsiniz. Çevrimiçi durumunuzu kapattığınız zaman bu özellik anında devreye girer. Aktiflik durumunuzu istediğiniz zaman değiştirme şansınız da bulunmaktadır. Bunun için belli bir zaman kısıtlaması yoktur.

Yorum yapın

meritking giriş meritking kingroyal giriş kingroyal madridbet