Airtag Nedir? Airtag Ne İşe Yarar?

Airtag Nedir, ne işe yarar? Bu tür sorularınızın cevabını aşağıdaki yazımızdan okuyarak öğrenebilirsiniz.

Teknolojik aletlerin gelişimi ile birlikte pek çok alanda mobil cihazlar üretilmeye başlanmıştır. Bu noktada apple airtag ürünleri son dönemlerde adından sıkça söz ettiriyor. Özellikle apple kapsamında hazırlanan birçok ürün modeli uygun fiyatlı bir şekilde sitede satışa sunulabiliyor. Airtag ürünleri kaybolan cihazların hızlı bir şekilde bulunabilmesi adına önemli bir paya sahiptir. Bu hususta kaybolan eşyalarınızı bulmasına yardım eden bir arka planının yer alması, bu aleti eşsiz kılıyor. Rakipleri karşısında ön plana çıkarıyor.

Airtag Nerede Kullanılır?

Airtag ürünler kaybolan eşyaların bulunmasını sağlamakla beraber birçok telefon modeli içinde kullanılabilir bir hal almıştır. Özellikle apple cihazlar ile ön plana çıksa da farklı cihaz modelleri içinde üst düzey işlevlere sahiptir. Apple şirketinin yazılımları dahilinde hazırlanan ürün, çeşitli eşyalara takılabiliyor. Aynı zamanda airtag sayesinde hem bu cihazlar hem de cüzdan, çanta gibi ürünlerde kullanım esnekliği sağlanmış oluyor. Ayrıca siri desteği bulunan ürün kendi yakınındakileri algılandığı bir bluetooth sinyali yollayabiliyor.

Airtag Nedir Ne İşe Yarar?

Airtag ürünleri kullanabilmek için telefonunuzun kullanım ara yüzüne uyumlu olması gerektiğini bilmek gerekir. Aynı zamanda bu ürünü sırt çantanıza ya da çantanıza takarak bul uygulaması üzerinden takip sağlayabiliyorsunuz.

Airtag sistemini telefon üzerinden ayarlayabilmek için;

  • Iphone cihazınızda ana ekrana yönlenin
  • Airtag üzerinde yer alan pil şeridini çıkartın ve cihazınıza yaklaştırın
  • Cihaz ekranı üzerinden bağlan butonuna dokunun
  • Liste üzerinden herhangi bir ad seçip sonrasında emoji seçip özel ad kısmından sürdür butonuna dokunun

Bu adımların takip edilmesi şartı aranır. Bu kapsamda ürünlere kolaylıkla erişim sağlanabilir ve cihazların güvenlik kapasiteleri arttırılmış olur. Bu ürünler uygun fiyatlı olarak satışa sunulurlar. Aynı zamanda uzun süreli bir kullanım kapasitelerinin de mevcut olduğunu unutmamak gerekir.

https://youtu.be/ckqvG0Rj35I

Airtag İçin Uyumlu Telefonlar Listesi

Airtag ürünler hakkında merak edilen önemli hususlardan biri de bu cihazlara uyum içerisinde bağlanan aygıtların neler olduğudur. Birçok farklı ıphone modeline bağlanabilen bu ürünler apple cihazları içerisinde;

  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 12
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • tüm iPhone 14 serisi

gibi modeller ile uyumlu bir şekilde çalışır.

Yorum yapın

meritking giriş meritking kingroyal giriş kingroyal madridbet