Hürriyet Bumerang Nedir? Nasıl Hit Kazanılır?

Hürriyet Bumerang Nedir, ne için kullanılır, nasıl hit kazanabilirim, üyelik çeşitleri nedir gibi sorularınızın tamamını bu yazımızda cevap vermeye çalıştık.

Bugün sizlere bloglarınızı hitlendirmek için ve gelir elde etmek için kullanabileceğiniz sistemlerden biri olan Hürriyet Bumerang sistemini anlatacağım. Hiç vakit kaybetmeden detaylara koyulalım.

Hürriyet Bumerang Nedir ?

Hürriyet’in blog tutanlar için hazırladığı bir sevis olan Bumerang, blogçulara gelir ve hit sağlamayı planlayan bir ekosistemdir. Sisteme üye olmak tamamen ücretsizdir ve çeşitli üyelik özelliklerine göre kazanımlar elde edebilirsiniz.

Hürriyet Bumerang ile Neler Kazabilirsiniz ?

Hürriyet Bumerang sistemine üye olarak sitenize çeşitli kazançlar elde edebilirsiniz. 1. Yazarkafe : Yazarkafe belkide Hürriyet Bumerang sisteminin en çok yararlanılabilen özelliğidir. Eğer sistemde Platin Üyelik ile bulunuyorsanız, hergün maksimum 3 yazıyı Yazarkafeye iletebilirsiniz. Bu sayede sitenize hit akışı oluşturmuş olursunuz. 2. Boomads Reklamları : En az Altın üye iseniz, blogunuzun içeriğine göre çaşitli reklam teklifleri alabilirsiniz. Bu reklamlar genelde tanıtım yazıları şeklinde oluyor. Her reklam teklifi karşılığında sistemdeki hesabınızda para birikiyor. Daha sonra sistemdeki paranız en az 50TL olduğunda paranızı hesabınıza aktarabilirsiniz. Parayı hesap aktarma esnasında bir miktar kesinti olduğundan ne kadar yüksek parayı çekerseniz, kaybınız o derece az olacaktır. 3. Backlink : Sisteme girerek Hürriyet gibi yüksek kaliteli siteden backlink almış oluyorsunuz. Bu da Google gözünde + hanenize yazılıyor.

Hürriyet Bumerang Üyelik Tipleri ve özellikleri nelerdir ?

Bumerang sistemine başvurduğunuzda siteniz 72 saat içinde incelenerek size geri dönüş yapılır. Sitenizin durumuna göre 3 farklı üyelikten bir tanesi ile sisteme giriş yaparsınız. 1.Bronz Üyelik : Sistemdeki en düşük üyelik tipidir. Muhtemelen blog tutmaya yeni başlamışsınız ve siteniz kötü durumdadır. Ancak üzülmeyin içerik girmeye devam edin. Bir süre sonra tekrar başvurarak yeniden değerlendirilmeyi isteyebilirsiniz. Bu üyelik tipinde reklamlardan ve Yazarkafe’den yararlanamazsınız. 2. Altın Üyelik : Sistemdeki üyeliklerin büyük bir bölümü bu kategoridedir. Altın üyelikte Boomads reklamları alabilirsiniz. Ancak Yazarkafe’yi kullanamazsınız. 3. Platin Üyelik : En üst seviye üyelik tipidir. Bu üyelik tipinde Bumerang sisteminin tüm özelliklerinden yararlanırsınız. O yüzden Patin Üye olmaya çalışarak kazanımınızı arttırın.

Peki Nasıl Platin Üye olabilirim ?

Platin üye olabilmeniz için sitenideki yazı sayısı ve yazıların kalitesi yüksek olmalıdır. Verilen şablonu sitenize yerleştirmeniz gerekli. Daha sonra da temanızın tasarımına dikkat etmeniz gerekir. Temanın görselliği yüksek, içerikleri göstermesi gereklidir. Aslında görüldüğü gibi temel bir ayrım bulunmuyor. Sadece tümden bir kalitenin bulunması gereklidir.

Sisteme üye oldum nasıl reklam alırım ?

Eğer Altın veya Platin üyeliğiniz varsa reklam yayınlama hakkınız bulunuyor. Ancak reklamlar sistem tarafından size önerilir. Sizin bir başvurunuz olmuyor. Reklam teklifi almak için bol bol içerik girip beklemeniz gereklidir. Sisteme başvuran firmalar sizin içeriğinizi uygun bulması halinde teklifler almaya başlayacaksınızdır.

Hürriyet Bumerang Sistemi Genel Yorum

Eğer yeni blog tutmaya başladı iseniz, Bumerang sistemi size çok katkı sağlayacaktır. Gerek maddi getiri, gerek hit getirisi gerek ise sosyal çevre edinmenize yardım eder. Bu nedenle üye olmaktan çekinmeyip sisteme girmeniz yararınıza olacaktır.

Yorum yapın

meritking giriş meritking kingroyal giriş kingroyal madridbet