Amsterdam Bira Fiyatları, Efes Bira Fiyatları Mart 2023 » Fiyatları Nelerdir

Amsterdam ve Efes bira fiyatları, Mart 2023 için merak edilen konulardan biridir. Bu yazıda, Amsterdam ve Efes biralarının fiyatları hakkında bilgi vererek, güncel fiyatları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Amsterdam ve Efes biralarının fiyatlarına etki edebilecek çeşitli faktörlerden bahsedeceğiz. Ayrıca, SEO uyumlu bir açıklama yazmaya özen gösterdiğimizi belirtmek isteriz.

Amsterdam Bira Fiyatları 2023: Yüksek Oranda Zam

Günümüzde birçok üründeki zam oranları oldukça arttı. Özellikle alkol ve sigara gibi bağımlılık yaratan ürünler, en yüksek zamlara sahip ürünlerin başında gelmektedir. Türkiye’de satılan biraların tümüne zam gelirken, Amsterdam biraları da bu zamlardan nasibini alan ürünlerden oldu. İthal bira kategorisinde yer alan Amsterdam birası, biralar arasında en yüksek fiyata sahip alkollerin başında gelmektedir.

Peki, Amsterdam Bira Fiyatları ne kadar? Güncel fiyatlar nedir? Bu soruların yanıtları ve daha fazlası yazımızda seni bekliyor!

Amsterdam Navigator Fiyatları

Amsterdam bira, navigator olarak şişe ve kutu şeklinde ayrı ayrı satılmaktadır. Fakat ayrı ayrı satılmasına rağmen ikisinin de fiyatı aynıdır. Güncel Amsterdam Bira Fiyatlarına baktığımızda, bir kutu veya şişe Amsterdam Navigator’ın fiyatı 44,00 TL olarak belirlenmiştir.

Amsterdam Birası Kaç TL?

Amsterdam birası, yüksek alkollü biraların arasında yer almaktadır. Bu özelliğinden dolayı, 500 ml bir kutusu %8,4 oranında alkol içermektedir. Market raflarındaki biraların ortalama alkol oranı %5 civarında iken, Amsterdam birası için bu oran çok daha yüksektir. Güncel olarak Amsterdam Bira Fiyatları, 44,00 TL olarak belirlenmiştir.

Varım Bira Ne Kadar 2023?

Varım bira, Efes biraların özel bir bira çeşididir ve tekli bir biradır. Genellikle kutu şeklinde satılmaktadır. 2023 yılı güncel varım bira fiyatı ise 22,00 TL’dir.

Efes Pilsen Bira Fiyatları 2023

Efes Pilsen, Türkiye’nin en sevilen bira markalarından biridir. 2023 yılında, özellikle şişe bira fiyatları oldukça yüksek bir seviyede seyrediyor. Depozitolu 50 cl şişe bira fiyatı 27,50 TL, kutu bira fiyatı ise 28 TL olarak belirlenmiştir. Depozitosuz 30 cl Efes Pilsen’in bira fiyatı 20 TL, depozitosuz 33 cl Efes Pilsen bira fiyatları 23 TL iken, 33 cl kutu Efes Pilsen fiyatı 23 TL’dir. Ayrıca, Efes malt ve özel serilerin fiyatları da oldukça yüksek seviyelere ulaşmıştır.

Amsterdam Bira Fabrika Gezintisi

Amsterdam Bira Fabrika Gezintisi, Amsterdam’da seyahat edenlerin en sevdiği aktivitelerden biridir. Bira severler, Amsterdam’daki Heineken Experience ve Brouwerij ‘t IJ gibi bira fabrikalarını ziyaret edebilirler. Bu gezilerde, bira imalatı ve tarihi hakkında bilgi edinerek, biraların nasıl üretildiğini yakından görebilir

Yorum yapın

meritking giriş meritking kingroyal giriş kingroyal madridbet