E Devlet Üzerinden Ücretsiz E-Kitap İndirme Nasıl Yapılır?

E Devlet ücretsiz E-kitap hizmetini duyurdu. Artık E-Devlet üzerinden kütüphanede bulunan kitapları ücretsiz bir şekilde okuyabileceksiniz..

Hayatımızda kitabın yeri çok fazla. Özellikle kendini kitapta bulan herkes bu konuda bir çalışma üretiyor. Ücretsiz E-Kitap indirme konusunda insanların tercihi genellikle free kitaplar olurken, ücretsiz dağıtılan e kitap seçenekleri için yine güncel olarak kendinize dair bir seçimle ön plana çıkabiliyorsunuz.

Basılı kitaplar kadar haz vermese de e kitapların da yeri çok fazla. Giderek artan bir popülarite ile e kitaplara dair çok fazla şey var. Bu bilgiye ek olarak e-devlet bünyesinde de verilen bir hizmet var kitap konusunda. E kitaplarla ilgili özel listeler, yeni kitaplar ve güncel olarak ön plana çıkarılan çalışmaları kullanmanız için tek yapmanız gereken güncel seçenekleri takip etmeniz olacaktır.

Son dönemin okuma alışkanlıklarına dair organize ettiğimiz her bir seçimi ve fırsatı sizler için en uygun şekilde ön plana çıkarıyoruz. Dönemimizin belki de en gözde alışkanlıklarından olan e kitaplar için keyifli, rahat bir kullanım sunmak istiyoruz. Kitap okumak için bazı araçlara hızlıca ulaşabilmeniz adına E Devlet tarafından sunulan bir kitap hizmeti var.

Ücretsiz E-Kitap indirme için e-devlet yöntemleri nedir?

E devlet tarafından sunulan bu kitap hizmetlerine dair 60 sayfaya varan çıktı alma imkanı veriliyor. Ayrıca 60 güne varan ödünç alma imkanı var. Dijital bir ödünç alma durumu var anlayacağınız. Süreniz bitince de yine bilgi verip tekrar 60 güne kadar ödünç alabiliyorsunuz.

Ülkemizde yer alan ve 81 ilinde bulunan halk kütüphaneleri ile ilgili olarak bir üyelik gerekiyor. Yani bu kitaplardan faydalanmak için halk kütüphanesine üye olmanız gerek. Ülkemizin her hangi bir halk kütüphanesine üye iseniz rahatlıkla bu hizmetten faydalanabiliyorsunuz.

E-devlet üzerinden ücretsiz kitap indirme yöntemi

En hızlı şekilde e devlet üzerinden kitap indirmek ister misiniz? Bunun için yapılacak işlemler aşama aşama şu şekilde karşımıza çıkıyor:

  • Öncelikle e devlete giriş yapın ve sonrasında Kültür ve Turizm sayfasına ulaşın.
  • Bu bölümde yer alan Milli Kütüphane Üyeliği ile ilgili olarak başvuruda bulunun ve ardından ihtiyacınıza göre kitap taraması yapın. 
  • Başvuru ardından aynı menü üzerinden 17 binden fazla kitaba ulaşabilirsiniz. PDF ve EPub formatında sunulan bu kitapları doğrudan elektronik kitabınıza yükleyebilir ve bu sayede daha fazla kişiye erişmiş olan bu kitaplardan faydalanabilirsiniz. 

E devlet ile ilgili bir üyeliğiniz var ise zaten hemen arama kısmına girin ve e kitap yazarak çıkan bölümden yönlendirmeleri inceleyin. Halk kütüphanelerine yönlendiren site sizler için bazı kolaylıklar sunuyor. E devlet tarafından sunulan bu kolaylıklar işlem hacmi ile de sizlere çözüm sunuyor aslında.

E devletten indirilen e-kitapları nasıl açabiliriz?

E kitapları açmak için uygulamaları indirebilirsiniz. Şayet e kitap okuyucunuz var ise zaten içine attığınız anda kitabınız çalışacaktır. Ama e kitabınız yoksa mobil cihazlarınızdan da rahatlıkla bu kitapları okuyabilirsiniz.

PDF okuyucular aracılığıyla e kitap okuma işlemini yapabilirsiniz. Bunun için de size önereceğimiz birkaç uygulama var. iOS ile Android için Amazon Kindle uygulamasını kullanabilirsiniz.

Yorum yapın

meritking giriş meritking kingroyal giriş kingroyal madridbet