FUN Token Nedir? FUN Token Ne Kadar? FUN Token Yorumları

FUN Token Ne Kadar Oldu? FUN Token Yorumları, Güncel FUN Token Fiyatlarını hemen öğren.

Bu yazımızda kripto para borsalarının önemli coinlerinden biri olan FUN coin hakkında bilgi vereceğiz. Yazımızın devamını okuyarak FUN nedir, ne işe yarar gibi sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.

FUN Nedir?

Son yıllarda dijital para kavramında bazı değişiklikler meydana gelmiştir. Bunlardan biri de dijital paraların aynı zamanda eğlence ve oyun amaçlı üretilmesidir. Bu eğlence ve oyun odaklı kripto para birimlerinin başında da FunFair olarak bilinen FUN coin yer alıyor. Bu nedenle birçok kişi bu kripto parayı ilk kez gördüğünde FUN nedir şeklinde sorular yöneltmeye başlıyor.

Fun Fair 2017 yılı ortalarında dijital varlık kullanıcılarının hizmetine sunulan bir kripto para birimidir. Blok zincir teknolojisi kullanılarak oluşturulan bu dijital para birimi Ethereum altyapısı kullanmaktadır. Diğer oyun/eğlence odaklı kripto para birimlerinin aksine FUN merzkeziyeti olan bir kripto para birimidir. Projenin merkezi şu an Londra’da bulunmaktadır.

FUN projesinin kurucuları geçmiş yıllarda oyun sektöründe önemli yere sahip olan kişilerdir. Başlarında Jez San’ın olduğu ekip başta Star Fox ve Harry Potter olmak üzere milyonlarca kişinin bildiği ve oynadığı oyunların yaratıcılarıdır. Öyle ki 3 boyutlu oyun konusunda ilk kez adım atan bu kişiler bu özelliklerinden dolayı FUN coinini kısa süre içerisinde birçok dijital para kullanıcısına duyurmayı başarmıştır. Şimdilerde Fun Fair en değerli 165. kripto para projesi olarak karşımıza çıkmaktadır.

FUN Amacı

FUN nedir sorusunun cevabını verdiğimize göre bu coinin amacını öğrenebiliriz.

Bir önceki başlıkta aslında FUN coin projesinin amacından biraz bahsettik. Ancak Fun Fair projesinin amacı bununla kalmıyor. Kurucular FUN ile birlikte dijital varlık dünyasına ses getirerek dijital para birimi kavramında adeta devrim yaratmayı planlıyor. Kurucular oyun sektöründe popülerlikten faydalanarak bu iki sektörü birleştirmeye ve birbirlerini daha güçlü bir hale getirmeyi planlıyor.

FUN’ın bir diğer amacı ise blok zincir tabanlı bir oyun sitesi kurmak. Proje yöneticileri blok zincir teknolojisini daha da geliştirerek bunu farklı boyutta bir finansman seçeneği haline getirmek istiyor. Bu şekilde kripto para kullanıcılarının herhangi bir zahmete girişmeden oyun içi ödemeler yapmasına ve hatta ilerleyen yıllarda bahis oynayabilmesine imkan sunuyor.

Hemen hemen her kripto para biriminin birbirinden farklı amaçları olsa da sonuç olarak çoğu zaman yalnızca kripto para borsalarında yatırım yapmak amacıyla kullanılıyor. Özellikle kurucularının tanınır olması ve kısa sürede en değerli kripto para birimleri arasında yer almasından dolayı birçok yatırımcı kısa ve uzun vadeli yatırımlarında bu coini tercih ediyor.

Yorum yapın

meritking giriş meritking kingroyal giriş kingroyal madridbet