My Neighbor Alice Coin Nedir? Ne Kadar? Yorum

My Neighbor Alice Coin Ne Kadar Oldu? Alice Coin Yorumları, Güncel Alice Coin Fiyatlarını hemen öğren.

Bu yazımızda kripto para piyasalarının önemli coinlerinden biri olan ALİCE hakkında bilgi vereceğiz. Yazımızın devamını okuyarak ALİCE nedir, ALİCE amacı nedir gibi sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.

ALİCE Nedir, Ne İşe Yarar?

Kripto para sektöründe para transferi yapan ve yatırım yapan birçok kişi ALİCE nedir, ne işe yarar şeklinde sorular yöneltmektedir. 

Bilindiği üzere kripto varlıklar uluslararası para transferlerinin hızlı ve uygun bir şekilde gerçekleştirilmesi ya da borsalarda yatırım yapılabilmesi için üretilmektedir. Ancak bazı kripto varlıklarda bunlar 2. plana atılmaktadır. Bunlardan biri de ALİCE coinidir. ALİCE bir oyundaki yerel para birimi olması için üretilen bir kripto varlıktır. My Neighbour Alice ismindki dijital oyunda oyuncuların kullanabilmesi için bu kripto varlıktan yararlanılmıştır.

Alice ilk etapta bu oyun içinde kullanılsa da zamanla birçok kripto para borsasında listelenmeye başlamıştır. Yakın bir zamanda Binance platformunda da piyasalara giriş yapan ALİCE 1 dakikadan az bir sürede büyük oranda hacim değişimi yaşamış ve en değerli coinlerden biri haline gelmişir. Bununla birlikte bu coinin Binance platformunda listeleneceğini duyan kripto para yatırımcıları diğer borsalarda bu dijital varlığa yüklenerek değerinin artmasını sağlamıştır.

Şu an için üretilen kripto para birimlerinin tamamı blok zincir teknolojisi kullanılarak üretiliyor. Blok zincir teknolojisinin aşamaları benzerlik gösteriyor olsa da bazı coinlerin üretiminde çeşitli hatalar ortaya çıkabiliyor. Alice kurucu ekibi bu hatalardan yola çıkarak kusursuz bir kripto varlık oluşturmuştur. Bu şekilde olası hataların önüne geçilerek para transferleri hem daha hızlı hem de daha güvenli olmuştur.

ALİCE Amacı Nedir?

ALİCE nedir sorusunun cevabını verdiğimize göre bu coinin amacının ne olduğunu öğrenebiliriz. ALİCE coini bir dijital oyunda kullanıcıların kullanabileceği bir para birimi olarak üretilmiştir. İlk etapta oyun içi para olarak kullanan bu kripto varlık daha sonraki süreçte online para transferleri için kullanılmaya başlamıştır.

ALİCE ilk çıkarıldığında yalnızca oyunlar içerisinde para birimi olarak kullanıldığı için çok fazla revaçta değildi. Ancak önce para transferlerinde daha sonra kripto para borsalarında kullanılabilmesi nedeniyle kısa süre içerisinde popüler bir coin hale gelmiştir. Son olarak Binance platformunda yayımlanması sayesinde büyük bir değer artışı göstermiştir.

ALİCE coin ilk çıkarıldığında 100 milyon adet üretilmiştir. Şu an aktif olarak 23 milyon ALİCE kripto para borsalarında dolaşımdadır. Bu kripto para biriminin ulaşabileceği maksimum arz miktarı 100 milyon adettir.

Yorum yapın

meritking giriş meritking kingroyal giriş kingroyal madridbet