Kargo pantolon kimlere yakışır? Kargo pantolonla ne giyilir?

Kargo pantolonlar, biraz salkım saçak, yanda çıkınlı cepler, çoğu lastikli paçalar ve illa ki haki / yeşil renk!

Aslında ilk başlarda daha çok arazi ve iş şartları için üretilen (üretildiği düşünülen) kargo pantolonlar zamanla spor giyimin de bir parçası oldu.

Gerçekten de yanlardaki cepleriyle arazi şartlarında çok faydalı olan bu kargo pantolonlar, son yıllarda hem bayanların hem erkeklerin gözdesi pantolonlar haline gelmiştir. Daha önce hiç giymemiş olanları “acaba ben de giysem mi?” diye durup düşündürmüştür.

Düşünenlerin haklı tarafları da var elbetteki… Çünkü maalesef her giysi ve hatta her rengin her kişiye yakışmaması gibi kargo pantolonlar da her giyen kişiye yakışmıyor. (Arazi şartları hariç, orada estetikten ve kombinden çok şartların gerekleri daha fazla ön plana çıkıyor.)

Hele kargo pantolon olunca bu iş biraz daha ciddiye biniyor.

Evet öyleyse;

Kargo Pantolon kimlere yakışır, kimler giyerse şık olur? :

Kargo pantolonların parça detayları ve çıkıntıları fazla olmasından dolayı maalesef kısa boylu bayan ve erkekler üzerinde çok iyi durmaz.

Biliyorsunuz ki bir giysi ne kadar çok parçalardan oluşursa ve yan çıkıntıları artarsa uzun daha olsa enine yayvanlaştığı için haliyle giyeni de olduğundan daha kısa gösterecektir.

Ama!

“Ama ben kısa boylu olsam da illâ ki kargo pantolon giymek istiyorum!” diyorsanız elbette ki bu noktada da size güzel bir önerimiz olacak. Bunu yaparsanız bir nebze de olsa o size olduğunuzdan daha kısa gösterme sorununu ortadan kaldırabiliriz.

 Birincisi, Kargo pantolonunuzun rengi kesinlikle koyu renk olmalı… Mümkünse siyah!.. Hiç olmazsa anrasit, gri, koyu yeşil… Yani haki renk… Ama illa ki siyah olsun derim.

Çünkü!.. Evet çünkü koyu renkler giyeni olduğundan daha ince gösterir. Dolayısıyla da daha uzunmuş gibi göze hitap eder.

– İkincisi, Geniş kesim yerine slim fit (yani hallice daha dar) giyerek de bu sorunu biraz da olsun azaltabilirsiniz. 

– Üçüncüsü, Kargo pantolununuzun ceplerine, kabartacak şekilde eşyalar koymayın. Hem yanlara doğru genişleteceği, hem de nispeten belinizden aşağıya kaydıracağından dolayı sizi daha kısa gösterecektir.

Evet, bu üç öneriyi dikkate alarak siz de kargo pantolonu giyebilirsiniz. 

Pekiyi kargo pantolonların üzerine ne gider, nelerle giyilir?

Üzerine takım elbise ceketi giymek elbette ki şık durmayacağına göre (blazer cekeketler de pek gitmez) Kargo pantolonunuzu sportik tarzda her türlü giysiyle giyebilirsiniz. Mont, kaban, balıkçı yaka (boğazlı) kazak, tişört ve spor gömlek…

Bunlardan en çok tavsiye edebileceğimiz kışın balıkçı yaka kazak ve yazın da tişört…

Yorum yapın

meritking giriş meritking kingroyal giriş kingroyal madridbet