Siyah pantolonun üstüne hangi renk tişört giyilir? | Bayan ve Erkek kombini

Siyah pantolon tişört kombini Bayan ve Erkeklere özel kombinler Siyah renk, yasın, hüznün ve matemin rengi olsa da kimi insanların üzerinde çok şık durmaktadır. Bu da siyah rengin asaletinden, vakurluğundan gelmektedir. Hele öyle giyimseverler var ki neredeyse sadece siyah giyinirler.

Bu “ne giyilir, ne gider” konumuzda sizlere, siyah giysilerden önemli bir parça olan siyah renk bir pantolonun üstüne hangi renk tişörtün giyilebileceğine dair naçizane fikirler sunacağız; hem bayanlar hem de erkekler için.

Siyah tişört üstüne ne renk tişört gider?

1. Kombin Önerisi:

İlk kombin önerimiz. Siyah pantolon üzerine kırmızı bir tişört… Bay ve Bayan farketmez, harika ve asla eskimeyecek bir renk kombini. Sende Siyah, Kırmızı bir kombin arıyorsan size yakışan en güzel kombin budur.

2. Siyah, Yeşil Kombin Önerisi:

Sizin için önerebileceğimiz, ikinci renk kombini; siyah pantolon üzerine yeşil tişört.  Siyahın pantolonun o haşinliğini tolere ederek sizi hem asil hem de cana yakın gösterecektir.

3. Siyah, Sarı Kombin Önerisi:

Ne kadar güzel ve barışçıl bir uyum değil mi? Siyah pantolon üzerine sarı renk bir tişört… Kesinlikle güzel bir kombin alternatifi…

4. Siyah, Mavi Kombin Önerisi:

Siyahtaki o uçsuz bucaksız derinliği mavileştiren ve giyenin gizemini artıracak bir renk kombini… Siyah renk pantolon üzerine mavi renk tişört iyi gider.

Siyah pantolon üzerine giyilebilecek diğer, tişört rengi önerilerimiz:

Bu renklere ilaveten, klasik olarak beyaz renk tişörtturuncu renk tişört, gri renk tişört ve ekru renk tişört ve tonları da güzel gider.

İyi giyimler…

Yorum yapın

meritking giriş meritking kingroyal giriş kingroyal madridbet