En İyi 10 Uçak Filmleri 2023

En iyi uçak filmleri, aksiyon, gerilim ve macera dolu hikayeleriyle izleyicileri soluksuz bırakır. Uçakta geçen birçok olayı içeren bu filmler, pilotların zorlu görevleri, hava korsanlarıyla mücadeleleri ve acil durumlarda alınan kararları konu alır. Bu yazımızda sizler için en iyi 10 uçak filmini listeledik. Keyifli seyirler!

En Güzel Uçak Filmleri 2023

Bu yazımızda, uçak temalı filmler sevenler için en iyi uçak filmlerinden bir listeyi derledik. Listemizdeki filmleri internetten ya da Netflix gibi uygulamalardan seyredebilirsiniz. Süreleri ve konuları hakkında detaylı bilgileri sizlerle paylaşacağız.

1. Turbulence (Türbülans)

Bir seri katil, New York’tan Los Angeles’a seyahat eden bir uçakta yer alan polisleri etkisiz hale getirerek kaos uçağı kaçırma girişiminde bulunarak kaos ortamına yol açar. Uçakta gerçekleştirdiği korkunç katliam sonucunda pilotlar hayatını kaybeder. Ancak, tek hayatta kalan kişi olan bir uçuş görevlisi, uçağı güvenli bir şekilde indirebilmek için hem katille hem de türbülanslarla mücadele etmek zorunda kalacaktır. Aksiyon/Gerilim türünde olan film 1 saat 40 dakika sürmektedir.

2. Sıkıysa Yakala (Catch Me If You Can)

Sürekli kılık değiştiren çevresini ve ülkesini milyonlarca dolandıran Frank Abagnale Jr.’ın gerçek bir hikayesi bu filmde konu alınmıştır. Dolandırıcı olan başrolün peşindeki FBI ajanını ise Tom Hanks canlandırdı. 2002 yapımı olan Dram/Suç türündeki bu film 2 saat 21 dakikadır. Arama sonuçlarına bakarak %88 oranında kullanıcı bu filmi beğendi sonucuna ulaşabilirsiniz.

3. Red Eye (Gece Uçuşu)

Sıradan bir uçak yolculuğu yapacağını düşünerek koltuğuna oturan kadın, yanındaki koltuğa bir suikastçının oturması ile birlikte gerilim dolu anlar yaşamaya başlar. Suikastçı, kadını ailesi ile tehdit ederek kendisiyle iş birliği yapması için ikna etmeye çalışmaktadır. 2005 yapımı olan Gerilim/Gizem türündeki bu film 1 saat 26 dakikadır. Beğenilme oranı ise %62 oranında kullanıcı bu filmi beğenmiştir.

4. Sully

Sully, 2009’da arızalanmış olan yolcu uçağını bütün zorluklara rağmen Hudson Nehri’ne indiren Chesley Sullenberger’ı konu almıştır. Filmin, hikaye bakımından gerçek bir hikayeyi konu aldığını söyleyebiliriz. Özetle yaşanmış hikayelerden yapılan filmleri beğeniyorsanız bu filmi de oldukça beğeneceksiniz. 2016 yılında çıkan Dram türündeki bu film 1 saat 36 dakikadır. Google sonuçlarına göre %79 oranında kullanıcı bu filmi beğenilmiştir.

5. Snakes on a Plane (Katil Yılanlar)

Bir FBI ajanı, yasa dışı faaliyetlerde bulunan bir mafya babasına karşı tanıklık etmek için Los Angeles’a seyahat etmek için uçağa biner. Ancak, uçaktaki bir suikastçı, tanığı ortadan kaldırmak için tehlikeli yılanları serbest bırakır. FBI ajanı ve diğer yolcular, ölümcül yılanlardan korunabilmek için zorlu bir iş birliği içerisine girmek zorunda kalır. Karşı karşıya oldukları tehlike karşısında hayatta kalmak ve tanığı güvende tutmak için ellerinden geleni yapmak zorundadırlar. 2006 yılında vizyona giren film Aksiyon/Gerilim türündedir. Film süresi ise

Yorum yapın

meritking giriş meritking kingroyal giriş kingroyal madridbet