Şarkı İsmi Bulma Uygulamaları, Hızlı Müzik ismi bulma

Şarkı ismi bulma uygulamaları, müzik ismi bulma uygulamaları mı arıyorsun? En çok kullanılan ve hızlı sonuç veren uygulamaları sizin için listeledik.

Radyoya bakarken ya da bir film izlerken sevdiğiniz bir melodiye takılırsınız. Her halükarda, dikkat ettiğiniz melodinin kiminle bir yeri olduğu konusunda en ufak bir bilgiye sahip değilsiniz. Böyle durumlarda asıl yapacağınız şey, dikkat ettiğiniz ezginin mısralarını internet ortamında bulmak olacaktır. Bununla birlikte, çok sayıda uygulama şüphesiz şarkı adlarını bu zorluğa girmeden sizin için bulabilir.

Shazam

Belki de en iyi bilinen şarkı bulma uygulaması olan Shazam, son derece zengin bir öğe kapsamına sahiptir. Ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki benzersiz formu bulunan uygulama, ihtiyacınız olan şarkıyı anında gözlemliyor. Daha sonra Shazam melodinin izini sürdü Şarkıları, ezginin belirli bir parçasını ve şaşırtıcı bir şekilde melodinin videosunu Youtube Music ile izlemenizi sağlıyor. Eşzamanlı olarak uygulamada Spotify, Google Play Müzik ve Apple Music için bulunur.

App Store’dan indirmek için tıklayın.

Google Play Store’dan indirmek için tıklayın.

SoundHound

SoundHound uygulamasına bakmanızı öneririz. İşleyiş mantığı Shazam’a çok benzese de bazı konularda daha yetkindir. SoundHound, diğer akort bulma uygulamalarına kıyasla çok çeşitli kapasitelere sahiptir. Uygulamanın en dikkat çeken unsuru ise hiç şüphesiz ki sans eller modu.

Bu bileşen sayesinde herhangi bir tuşa basmadan “Tamam Hound” dediğinizde ihtiyacınız olan melodiyi tanımaya başlayacaktır. SoundHound’un eller olmadan modu sayesinde, sevdiğiniz ustadan en yeni melodiyi isteyerek öğrenme şansı sunuyor. Aynı şekilde ihtiyacınız olan melodiyi mırıldanarak da öğrenebilirsiniz. Ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki benzersiz formu bulunan SoundHound uygulamasının ayrıca Spotify ve Google Play’i desteklediğini belirtmek gerekir.

Musixmatch

En büyük ayet veri seti unvanına sahip olan Musixmatch, dünya çapında 70 milyondan fazla müşterisi ile en seçkin melodi bulma uygulamalarından biridir. İşleyiş fikri kadar farklı uygulamalarda benzersiz olan Musixmatch, melodilerin sözlü ve algılanabilir anlamları kadar bir müzik çalar çalışmasına da sahiptir.

Musixmatch’in geniş mısra bilgi tabanı sayesinde, bilmediğiniz bir nağmeyi bir parçasına dikkat ederek ya da mısralar besteleyerek fazla zorlanmadan dinleyebilirsiniz. Uygulama Spotify, YouTube, SoundCloud, Pandora, Apple Music ve Google Play Müzik gibi müzik aşamalarını içeriyor.

 Musixmatch, müziğe dikkat ederken ayetleri görebileceğiniz nadir melodi bulma uygulamalarından biridir. Ayrıca uygulamanın 58 lehçe desteği sayesinde ana ezginizin mısralarını istediğiniz dile çevirebilirsiniz.

App Store’dan indirmek için tıklayın.

Google Play Store’dan indirmek için tıklayın.

MusicID

Basit bir plana sahip bir şarkı bulma uygulaması arıyorsanız, MusicID tam size göre. MusicID, farklı uygulamalarla kontrast oluşturan pek çok vurguya sahip olmasa da, ihtiyacınız olan melodiyi hızla gözlemler. Melodiyi karakterize ettikten sonra, uygulama size melodinin inceliklerini, Youtube kayıtlarını ve karşılaştırılabilir melodileri sunuyor.

İTunes ve Amazon’un dahil olması nedeniyle, karakterize ettiğiniz melodiyi şüphesiz satın alabilirsiniz. Bunun dışında, karakterize ettiğiniz melodiye yorum yapma bileşenine sahip olan uygulamanın belki de en büyük faydası ücretsiz olmasıdır.

Soly

Soly, Musixmatch uygulamasına çok benzeyen öne çıkan uygulamalardan biridir. Aynı şekilde bir müzik çalara sahip olan uygulama, son derece basit bir etkileşim noktasına sahiptir. Gerek ses gerekse mısralarıyla ihtiyacınız olan ezgiyi gözlemlemenizi sağlayan Soly’nin aynı şekilde bir Youtube kombinasyonu da bulunuyor.

Böylece melodiyi karakterize ettikten sonra Youtube’a girip videoyu izleme şansınız oluyor. Uygulamanın en büyük dezavantajı promosyonlardır. Ücretsiz olduğu için sürekli promosyonların gösterildiği uygulamadan faydalanmak için reklamlara sahip olmalısınız.

Yorum yapın

meritking giriş meritking kingroyal giriş kingroyal madridbet