Trendyol Gel Al Noktası Nasıl Olunur? ( 2023 Başvuru Formu)

Trendyol Gel Al programına katılmak için 2023 başvuru formunu doldurun ve Trendyol ailesine katılın! Gel Al Noktası olmanın avantajlarından yararlanın ve ek gelir elde edin. Trendyol’un müşteri portföyüne erişim sağlayarak binlerce ürünü müşterilerinize sunabilirsiniz. Ayrıca birçok farklı sektörden ürünleri satabilme imkanı da elde edersiniz. Trendyol Gel Al Noktası olmak için hemen başvuru formunu doldurun ve avantajlarından yararlanın!

Trendyol Gel Al Noktası Nedir?

Trendyol, evde kargo beklemek zorunda kalmak istemeyen müşterileri için ‘Teslimat Noktası’ seçeneği sunar. Trendyol Gel Al Noktası seçeneği ile müşteriler siparişlerini eve gelmesini beklemek yerine teslimat noktasına giderek alabilirler.

Gel Al Noktası Başvurusu Nasıl Yapılır?

Trendyol teslimat noktası olmak için başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. İşletme bilgileri ve adres bilgileri gibi gerekli bilgileri girerek başvurunuzu oluşturabilirsiniz. Trendyol ekibi başvurunuzu inceledikten sonra size geri dönüş yapacaktır. Uygun görülmeniz halinde Trendyol Gel Al Noktası olarak çalışmaya başlayabilirsiniz.

Gel Al Noktası Seçimi Nasıl Yapılır?

Trendyol kullanıcıları sipariş oluştururken Gel Al Noktası seçeneği ile kargolarını seçtikleri teslimat noktasına ulaşmasını sağlayabilirler. Sipariş tamamlanırken İl, İlçe ve Mahalle bilgileri girilir ve seçilebilecek olan Gel Al Noktaları listelenir. Ürün alınacak teslimat noktası seçilerek sipariş tamamlanır.

Gel Al Noktası Ne Kadar Kazandırır?

Trendyol Gel Al Noktası seçimi yapan kullanıcılar siparişlerini teslimat noktasından almak istediği için teslimat noktasına 1 TL ödeme yaparlar. İşletmeler teslimat başı para kazanmanın yanı sıra ziyaretçilere de dükkanlarını tanıtmış olurlar. Gel Al Noktasında yer alan ürünlerin ilgi çekmesi durumunda kullanıcının dikkatini çekecektir ve işyerine müşteri çekilebilir.

Gel Al Noktası Şartları Nelerdir?

Trendyol Gel Al Noktası olmak isteyenlerin işletmelerinin vergi mükellefi olması gerekmektedir. Ayrıca işletmenin müşterilerin rahatlıkla ulaşabileceği bir konumda olması gereklidir. Başvuru yapmak için Trendyol’un internet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Başvuru sonucunda uygun görülmeniz halinde esnaflar teslimatlarını gerçekleştirdikleri ürün başı ücret kazanabilmektedirler.

Yorum yapın

meritking giriş meritking kingroyal giriş kingroyal madridbet