Trendyol Go Kurye Başvuru ve Çalışma Şartları 2023 (İş İlanları)

Trendyol Go, Türkiye’nin öncü e-ticaret platformlarından biridir. Kurye başvurusu yaparak Trendyol Go ailesine katılabilirsiniz. Trendyol Go kurye başvuru ve çalışma şartları 2023 için iş ilanlarına göz atmanız yeterlidir. Kurye olarak çalışmak için belirli bir yaş sınırı olmamakla birlikte, ehliyet sahibi olmak ve bisiklet veya motosiklet kullanımına vakıf olmak gerekmektedir. Ayrıca, Trendyol Go kuryesi olarak çalışmak isteyen adayların sorumluluk sahibi, disiplinli ve iletişim becerileri yüksek olmaları gerekmektedir. Trendyol Go, kuryelerine yüksek gelir fırsatları, primler ve sosyal haklar sağlamaktadır. Hem tam, hem de kısmi zamanlı kuryelik iş ilanlarıyla, Trendyol Go kuryesi olarak çalışarak hem kendinizi geliştirebilir hem de kazanç sağlayabilirsiniz.

Trendyol Go: Motorlu Kurye Başvurusu Rehberi

2023 yılına girerken, teknolojinin de hızlı ilerlemesiyle birlikte hızlı teslimat hizmetleri de hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Bu hizmetlerden biri de Trendyol Go’dur. Trendyol Go, market ve restoran siparişlerinin 30 dakika içerisinde müşteriye ulaştırılması hedeflenmektedir. Bu servis ile kullanıcıların günlük ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde ulaştırmayı hedefleyen Trendyol online market alışverişi işine girmiş durumda.

Trendyol Go Kurye Olmak İsteyenler İçin Başvuru Şartları

Trendyol Go kurye olmak isteyenler, motosiklet veya araçları varsa part-time ya da tam zamanlı olarak çalışmak için Trendyol Go’ya işe alım için başvurabilirler. Başvuru formunu doldurup gerekli şartları karşılama durumunda, market ve restoran siparişlerinin teslimatlarını yaparak para kazanabilirler.

  • Şirket kaydı olmalı ve vergi mükellefi olmalı
  • Lise diploması sahibi olmalı
  • Temiz adli sicil kaydı
  • Kullanılacak olan motora göre ehliyet sınıfı

Trendyol Go Başvuru Süreci

Trendyol Go başvuru formunu doldurduktan sonra size geri dönüş yapılacaktır. İşe başlamadan önce Trendyol Go ekibi tarafından size gereken tüm eğitimler verilir. Başvuru takibini yapabilmek için ise başvurunuzu takip eden bir başvuru numarası size verilir.

Başvurular, Trendyol Go web sitesi üzerinden gerçekleştirilmektedir. Başvurunuzu tamamlamak için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir:

  • Trendyol Go web sitesine giriş yapın ve Kurye olmak istiyorum bölümündeki Şimdi Başvur linkine tıklayın.
  • Motosikletle çalışmak istiyorsanız, Motosikletle Çalışmak İstiyorum kısmındaki Şimdi Başvur linkine tıklayın.
  • Sizden kişisel bilgilerinizi girmeniz istenecektir. İsim Soyisim, İletişim bilgileri, TC numarası, eğitim durumu, il ve tecrübe bilgilerinizi girerek devam butonuna tıklayın.
  • Gereken bilgilerinizi girip Devam butonuna tıkladıktan sonra bilgileriniz kaydedilir ve ön başvurunuz alınır.

Çalışabilmeniz için adınıza bir şirket açılması gerekiyor. Muhasebeci ile görüşerek şahıs şirketi kurabilirsiniz. Şahıs şirketi kurmanız için ilk olarak 1000 TL gibi bir masrafınız olur. Trendyol Go ekibi tarafından verilen ekipmanlar kullanılır. Ayrıca kurye olmak için herhangi bir tecrübe aranmamaktadır. İşe başlamadan önce gerekli eğitimler verileceğinden dolayı herkesin rahatlıkla yapabileceği bir iştir.

Trendyol Go Kurye Maaşları

Trendyol Go’da kurye olarak çalışanlar kendi kazançlarını kendileri belirleyebilir ve istedikleri saatlere göre çalışabilirler. Ayrıca en çok kazanacağınız şekilde bir planlama yetkililer tarafından yapılır. Haftalık çalışma saatine göre alınan maaş değişiklik gösterir. Trendyol Go çalışanlarının yapmış olduğu yorumlara baktığımız zaman ortalama çalışma saati ücreti 30 TL civarındadır. Haftalık ortalama 50 saat çalışıldığını varsayarsak, haftalık 1500 TL, aylık ise 6000 TL gibi bir gelir elde edebilirsiniz. Eğer motosiklet ile başlamayı düşünüyorsanız daha az yakıt masrafının olması, tarafınızda daha çok para bırakacağı anlamına gelir.

Trendyol Go Motorlu Kurye Şartları ve Ekipmanları

Trendyol Go motorlu kurye çalışanları, anlaşmalı mağazalardan paketi alarak, sağlam ve eksiksiz bir şekilde müşterilerine ulaştırır. Kendi aracı veya motosikleti olanlar kurye olarak çalışabilirler. Motorlu kuryelerin kullanacağı ekipmanlar, Trendyol Go tarafından verilir. Fakat araç kullanacak olan kuryelerin araçların ticari araç olması ve belirli şartlara uygun olması gerekmektedir.

Trendyol Go Kurye Başvurusunu Takip Etme

Trendyol Go iş başvurusu yaptıktan sonra başvuruların takibi Trendyol Go web sitesi veya Trendyol Go call center numarası aracılığı ile yapılabilir. Başvurunuzun durumunu öğrenmek için başvuru numaranızı kullanabilirsiniz.

Conclusion

Trendyol Go, hızlı teslimat hizmetleri arasında tercih edilen bir platform haline gelmiştir. Trendyol Go kurye olmak isteyenler, gerekli başvuru şartlarını sağlayıp, başvuru formunu doldurduktan sonra, motorlu kurye olarak çalışabilirler. Kendi saatlerinde çalışabilecekleri için kendi kazançlarını belirleyebilirler. Başvuru takibi için Trendyol Go web sitesi veya Trendyol Go call center num

Yorum yapın

meritking giriş meritking kingroyal giriş kingroyal madridbet